Voorwaarden

Algemene voorwaarden tdse.nl 
Indien u een bestelling plaats bij tdse.nl verklaart u zich akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden. 
Orderbevestiging. Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vindt u een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief verzendkosten en BTW. 
Bestellen en betalen. Na ontvangst van de orderbevestiging dient u het totaalbedrag van de bestelling over te maken naar bankrekeningnummer 81.75.38.461 t.n.v. TDSE.NL in Delfzijl. Zodra het bedrag is ontvangen, wordt uw bestelling binnen twee werkdagen dagen (mits voorradig) aan de postvervoerder aangeboden ter verzending. Wij werken samen met meerdere postvervoerders zoals TNT / DPD / DHL. U krijgt een bericht zodra uw bestelling verstuurd is. Is een bepaald product niet op voorraad dan staat dit bij het specifieke product erbij vermeld. U krijgt altijd een bericht als de levering wat langer duurt dan u van ons gewend bent, met hierbij vermeld de verwachte levertijd. Na verzending van uw bestelling hebben wij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en zijn wij geheel afhankelijk van de leveringen en diensten van de postvervoerder. Pakketpost wordt over het algemeen binnen 1 a 3 werkdagen aan u geleverd. U kunt 24 u per dag uw bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt door tdse.nl verwerkt van maandag t/m zaterdag, van 09.00-17.00 uur. Om 17.00 uur worden bestellingen aangeboden aan de postvervoerder, gelieve hier rekening mee te houden bij het plaatsen van uw bestelling. 
Verzend- en verpakkingskosten. Voor het verzenden van uw bestelling worden de standaard tarieven gehanteerd van de postvervoerder. Wanneer de bestelling meer dan € 100,- bedraagt, neemt tdse.nl de verzendkosten voor haar rekening. Dit geld NIET voor gereedschappen! De verzendkosten van kleine (platte) bestellingen die door de brievenbus passen (brievenbuspost) bedragen € 2,50. Grotere bestellingen vallen onder pakketpost tot 10 kg, de verzendkosten zijn dan: € 5,00. Voor verzendingen buiten Nederland en binnen Europa gelden aangepaste verzendkosten. Voor pakketten tot 0,5 kg bedraagt een priority zending € 5,95, voor pakketten tot 2 kg € 9,95. Wij berekenen geen verpakkingskosten zoals verzenddozen en noppenfolie. Producten worden niet als cadeau verpakt, tenzij op aanvraag. 
Ruilen en retourneren. U heeft zeven dagen bedenktijd met betrekking tot ruilen van uw bestelling. Binnen deze periode kunt u de artikelen aan ons retour te zenden, mits deze in onbeschadigde staat zijn en in de originele verpakking. U kunt kiezen voor een ander artikel uit ons assortiment, of, wanneer er op dat moment niets naar uw keuze bij is, een tegoedbon. Houdt u er alstublieft rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende postvervoerder gelden en deze kosten voor rekening van de klant zijn. Kosten van beschadiging en vermissing zijn tevens voor uw rekening. 
Klachten / garantie. Heeft u klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neemt u dan binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. 
Vervoersschade. Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Mocht u een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij u ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Er zal dan een afspraak met u worden gemaakt over het retourneren van de zending en uw producten zullen kosteloos door ons vervangen worden. Let op: verzuimt u ons in te lichten m.b.t. vervoersschade of doet u dit te laat dan vervalt uw recht op garantie. Uiteraard verzoeken wij u de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder ook zelf zorgvuldig in acht te nemen. Indien retourzendingen beschadigd bij ons aankomen en niet conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder zijn verzonden, vervalt uw garantie en behouden wij ons het recht voor u aansprakelijk stellen voor de ontstane schade. Wij bieden u de mogelijkheid de producten verzekerd te verzenden via de postvervoerder. 
Overeenkomst. Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van uw bestelling niet binnen vier weken heeft plaatsgevonden, heeft u het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kunt u verzoeken om terugbetaling van het door u betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend indien door ons geen andere afspraken met u zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen u in te lichten inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen. 
Prijsafwijkingen Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen. Wij zullen u bij prijswijzigingen inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden. 
Privacyverklaring. tdse.nl verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Desbetreffende gegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden. 
Contact. Heeft u vragen naar aanleiding van wat u op onze site gezien of gelezen heeft, dan kunt u een e-mail sturen naar info@tdse.nl. 
KVK: 011517760000 | BTW: NL8207.11.500.B01