Vuurwerkshows

TDSE.NL is van oorsprong een onderdeel van TD special effects, een bedrijf dat sinds jaar en dag vuurwerkshows, evenementenverzorging, import en development biedt van klein tot groot. Wij zijn volop actief als pyrotechnici en verzorgen dagelijks vuurwerkshows bij feesten, openingen, trouwerijen, demo vuurwerken, festivals, en speciale evenementen. TD special effects en haar 4 pyrotechnici denken met u mee, regelen alles voor u van idee tot verzekering en vergunningen, ontbranding en opruimen. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en uw plannen om samen tot een grandioos evenement te komen die uw publiek niet weer zal vergeten!

Voor een trouwerij, opening, tuinfeest of bedrijfsfeest heeft u al een knallende vuurwerkshow vanaf 1250,- !!!!!! En ja, dat is inclusief ALLES. 

 

Voor vragen en/of mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met TD special effects via info@tdse.nl of bellen: 06-53817428

Vuurwerk bij uw evenement zorgt altijd voor dat extra gevoel van ''er is iets speciaals gaande daar''. Uw publiek of doelgroep zal nog jaren later weten van die avond!

 

...vergeet niet...: ``met een vuurwerkshow bereikt u het hoogste niveau``!! 

heavy-takeoff-2.jpg